Budsjettvennlig overnatting

Sandnes Vandrerhjem kan tilby overnatting med god verdi for pengene. Rommene er enkle, men er kjent for å være rene og fine. De rimeligste alternativene har delt bad, mens dersom du betaler litt ekstra får du friheten av å ha sitt eget private bad inne på rommet. Vandrerhjemmet er en røykfri eiendom, noe idrettsglade mennesker ofte verdsetter høyt. Betjeningen snakker både norsk og engelsk, og kan hjelpe deg med alt fra tips til lokale turer til restaurantanbefalinger.

Her tilbys det enkle, men relativt moderne rom. Vandrerhjemmet har ingen egen nettside, men samarbeider både med Agoda.com, Hotels.com, Tripadvisor.com, Booking.com, Expedia.com og Trivago.no. De tilbyr gratis trådløst Internett til alle sine gjester, samt gratis kaffe og te. Betjeningen er kjent for å være hyggelig og imøtekommende, noe tidligere gjester verdsetter høyt. Det er begrenset med parkeringsmuligheter på eiendommen, men parkering i gatene rundt i området er mulig. Du kan også finne vaskeritjenester her.

Romtyper

Sandnes Vandrerhjem tilbyr romtyper som sovesal, enkeltrom, tomannsrom, tremannsrom og firemannsrom. Du har mulighet til å komme med ønsker og preferanser om dobbel eller enkeltsenger er ønskelig. Et lyst og moderne enkeltrom med eget bad, flatskjerm TV ligger på 675 kr natten. Dersom dere er en større gruppe og ønsker å bestille et firemannsrom på 40 kvadrat koster dette 1275 kroner for alle fire personene. Disse tilbudene er inkludert moms og utmerket frokost.

Alt i alt er det 15 ulike rom på vandrerhjemmet. Det desidert rimeligste alternativet for den mer budsjettbevisste syklist, er å bestille en seng i sovesal. Sovesalen er et konferanserom som har blitt omgjort til en sovesal, så her er det begrenset med plass. Selv om du benytter seg av dette alternativet, får du likevel rene håndklær tildelt ved innsjekk. Bad vil også deles, men disse er kjent for å være relativt store.

Beliggenhet

Vandrerhjemmet er lokalisert en to-minutters fottur fra buss- og togstasjon, i hjertet av Sandnes. Idylliske Sandnes har i overkant av 70,000 innbyggere. Fra busstasjonen kan du hoppe på en buss til Stavanger sentrum, som vil ta deg rundt 30 minutter. Stavanger flyplass er 7 km unna, mens selve sentrum av Stavanger ligger 12 km unna. I nærområdet kan du også finne fine fotturer i terreng, samt ulike typer veier å sykle langs. Overalt er du omgitt av grønn og frodig natur.

I nærområdet finner du fin natur, et stort utvalg av restauranter. Hotell Sverre finner du i samme bygning som Sandnes Vandrerhjem, og disse deler resepsjon. Området er frodig og her er det fine veier å sykle langs. Lokalisert i samme gate som vandrerhjemmet, finner du et bredt utvalg av restauranter. Området kan friste med alt fra sushi til bakerier. Fra de fleste rommene har du utsikt mot enten byen og flotte kirker, eller grønne trær.

Regler

Innsjekk er fra klokken 15:00 og utover, og vanlig utsjekk foregår før klokken 12:00. Barn under 3 år overnatter gratis i krybbe, mens det kommer et gebyr på 200 kroner per natt per person, for barn over 3 år og unge voksne som trenger ekstra seng. Resepsjonen tilbyr tjenesten bagasjeoppbevaring, noe som er gunstig dersom du har en sykkeltur foran deg samme dagen du sjekker ut. Du kan fint ta med seg dyr på vandrerhjemmet, så lenge dette avtales på forhånd.

Enten kan du velge å betale for din overnatting på forhånd (avhengig av hvilken aktør du booker gjennom), eller betale kontant eller med kort på eiendommen. De aksepterer kredittkort som Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners Club og Union Pay. For å benytte deg av felleskjøkkenet sier du seg enig til å forlate det i den tilstanden det var da du tok det i bruk. Det samme gjelder lekerommet for barn, som er utstyrt med spill og bøker.

Renslighet

Det mange ofte lurer på og bekymrer seg for når de vurderer å bo på et vandrerhjem, er kvaliteten på renslighet. Her kan Sandnes Vandrerhjem stolt si at de har lagt stor vekt på denne faktoren. Gjestene er veldig fornøyd med rensligheten her, både på rommene og fellesområdene. Også felleskjøkkenet har blitt godt ivaretatt og vandrerhjemmet legger fokus på å holde dette renslig slik at det vil være innbydende for gjestene å benytte seg av dette.

Alt i alt

Nabolaget er kjent for å være stille og rolig, men dersom du skulle være uheldig å bli tildelt et av rommene nær baren, kan den døgnåpne resepsjonen assistere deg med endring av rom. En av kvalitetene med dette vandrerhjemmet tidligere gjester ser ut til å være mest fornøyde med, er frokosten. Her kan du spise deg god og mett i forkant av en lang dag på sykkelen, samt benytte deg av muligheten til å ta med deg matpakke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *