Smak, service og god atmosfære

Delikatessen by Food Fighters har en variert meny som henter sin inspirasjon fra alt fra bestemor til Singapore. Restauranten er et klassisk bistrokjøkken, og har ingen kulinariske dogmer. Alt fra tradisjonelle pizzaer til hipp torsketaco finner veien ut av restaurantens velrenommerte kjøkken til sultne ganer. Det viktigste er at maten er ærlig – den skal smake som den ser ut. Etter klokken fem endrer Delikatessen navn til Delikatessen by Night. Da serveres stedets populære delemenyer – «Litt av alt» – som består av et rikt utvalg retter. Under mottoet «Sharing is Caring» fristes gjestene med alt fra småretter som økologiske spekepølser, til hvitvinsdampede blåskjell servert med rotgrønnsaker, pommes frites og revet jærost. Det hele servert av en hyggelig betjening, i lekre lokaler sentralt plassert i Sandnes.

  • Variert kjøkken med inspirasjon fra ulike kulturer
  • Populære delemenyer
  • Sentralt i Sandnes
  • Hyggelig atmosfære

Selskap og kokkekamp

Delikatessen by Food Fighters arrangerer selskaper skreddersydd etter dine ønsker. De romslige lokalene deres kan ta imot opptil 120 gjester. Hver lørdag mellom klokken 11.00 og 17.00 er det Boblelunsj på Delikatessen. Her serveres Italia-inspirerte småretter som oliven, focaccia og parmaskinke, samt torsketacos, akkompagnert av et glass musserende for den som måtte ønske det. Grupper på åtte personer eller flere kan også bestille de populære tapasmenyene. Disse serveres etter spansk tradisjon, med hele selskapet samlet rundt et langbord. Her kan gjester velge mellom blant annet konfitert andelår med appelsin og vårløk i hoisinsaus, og kylling satay med økologisk quinoa. Delikatessen tilpasser menyer og rammen rundt det hele alt etter hva gjestene måtte ønske. Om du har spesielle hensyn eller preferanser til menyen, kan dette tilpasses.

Det populære konseptet «Kokkekamp» tilbys grupper på 10–60 personer. Dette konseptet tar gjestene med på en kreativ og spennende kveld i maten og drikkens rike. Her legges det opp til vennlig tevling i kategorier som matlaging, vinsmaking, quiz og smakstest, før gjestene får servert et bedre måltid av restaurantens profesjonelle kokker. Den smakfulle menyen er alltid basert på den ferskeste fangsten og sesongens beste råvarer. Alt etter hva du ønsker, kan du oppgradere menyen med velkomstdrink, eksklusive vinpakker eller ølsmaking med produkter fra Nøgne Ø. Kvelden avrundes med kåring av et vinnerlag. Hele programmet har en varighet på fire til fem timer. Med fokus på god stemning, samarbeid og konkurranse, er dette en type arrangement som er perfekt for teambuilding og fest.

Omtale og åpningstider

Delikatessen by Food Fighters er et svært populært spisested og scorer høyt både hos profesjonelle anmeldere og den vanlige spisegjesten. Restauranten mottok TripAdvisors «Fortreffelighetspris» for 2017–2018. På nettstedet er den belønnet med 4,5 av 5 mulige poeng. Den scorer like høyt i kategoriene «Mat», «Service» og «Verdi for pengene». Gjestene trekker fram at Delikatessen er vegetarvennlig, og at de tilbyr veganske og glutenfrie alternativer. Hyggelig betjening og god service er også noe gjester fremholder som positivt ved stedet. Mange trekker også fram selskaper og temakvelder de har hatt på restauranten som gode opplevelser. Et koselig sted som passer bra for større grupper. Men viktigst av alt er den gode maten, og kanskje spesielt den tidligere nevnte torsketacoen som flere har latt seg begeistre av.

Kjøkkenet på Delikatessen by Food Fighters er åpen mandag til lørdag fra klokken 10.00. Det stenger klokken 17.00 på mandager, mens det på tirsdag og onsdag er åpent til klokken 21.00. Fra torsdag til lørdag holder kjøkkenet oppe til klokken 22.00. Dørene stenger for øvrig ikke før gjestene har spist og drukket ferdig. Grupper anbefales å bestille bord i forkant. Når været tillater det, kan du benytte deg av restaurantens flotte uteservering, hyggelig og sentralt plassert i Sandnes sentrum. Her kan du nyte det du måtte ønske av drikke, Delikatessen har alle rettigheter, samt det måltidet som måtte passe til tiden på døgnet. Delikatessens betjening er kjent for sin gode service, og gir gjerne sine anbefalinger hva gjelder dagens meny og tilhørende drikke.

Andre tjenester

Delikatessen er ikke bare en restaurant, i tillegg til ordinær restaurantdrift, tilbyr de også catering. De leverer til foreninger, konfirmasjoner, all verdens jubileer, eller om du bare skulle ønske litt deilig overtidsmat. Særlig konfirmantmenyen er populær og kan absolutt anbefales som et spenstig alternativ til de mer trauste snittene. Du kan velge mellom smørbrød, tapas, en solid tre-retters meny eller noe annet hjertet måtte begjære. Tapasmenyen kommer med tre alternativer, så her er det noe for enhver smak. Menyene baserer seg på sesong og tilgang på råvarer. Cateringmenyen kan friste med alt fra Grønn Curry Kylling, til Crispy Duck og diverse smørbrød til en saftig Deliburger. Maten kan enkelt bestilles på Delikatessens hjemmesider under emnet «Catering». Om du ønsker utkjøring kan dette også ordnes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *