Thon Hotel Sandnes | For deg som vil ha utsikt

Thon Hotel Sandnes har en flott beliggenhet i området Lura, mellom Sandnes og Forus. For deg som ikke er lokalkjent i området, blir dette altså et stykke mot Stavanger sett fra sentrum av Sandnes, samtidig som det også er en bra beliggenhet i forhold til flyplassen på Sola. Hotellet har utsikt over Gandsfjorden og det er vanskelig å gjengi den flotte utsikten i tekst. Hvis du er opptatt av flott utsikt er det bare å bestille.

Thon Hotel Sandnes er et relativt lite hotell med bare 82 rom og 10 leiligheter. Fortsatt tilstrekkelig for litt større grupper og familier på reise, men ikke større enn at du kan forvente personlig service og oppfølging. Dette betyr også at selve hotellbygningen er oversiktlig over bare tre plan. Sammenlignet med de mange gigantiske hotellene i stål, betong og glass inne i Stavanger sentrum, så fremstår Thon Hotel Sandnes som et hyggelig alternativ

Rom og leiligheter

Thon Hotel Sandnes tilbyr som nevnt 82 rom og 10 leiligheter. Som på de fleste hotell er det daglig renhold av rommene og det er også mulig å få et allergivennlig rom. Gitt at det ikke er mange rom i hotellet er det også et oversiktlig utvalg av ulike tilgjengelige romtyper. Det finnes til å begynne med standardrom med enten to senger eller en 160 cm bred «queen size» seng med plass til opptil to personer.

I tillegg finnes det superior-rom som er en større variant av et dobbeltrom, og dette rommet fås også med enten to enkeltsenger eller én dobbeltseng. På rommene finner du det som forventes av et hotellrom, men kanskje ikke mye mer. Det er dusj eller badekar på alle rom selvfølgelig, og gratis trådløst internett, men igjen er dette egentlig grunnleggende på nesten alle hotellrom. I tillegg er det også et kjøleskap eller minibar på alle rom.

Mat og andre tjenester

Thon Hotel Sandnes serverer frokost fra 06.30 til 10.00 på hverdager og mellom 08.00 og 11.00 i helgene. Gitt at hotellet ikke er veldig stort, er dette ganske sjenerøse åpningstider som bør passe de aller fleste. Det som dog er helt spesielt med hotellet, er at det serveres en kveldsmat inkludert mellom mandag og torsdag 18.00–21.00. Det finnes noen utvalgte hoteller i Nordic Choice Hotels-kjeden som også tilbyr dette, men ellers er det ikke et vanlig tilbud.

Ellers tilbyr også hotellet mye av det du forventer, som for eksempel døgnåpen resepsjon, oppbevaring av bagasje og vaskeritjenester. Det serveres også gratis kaffe i resepsjonen der det finnes gratis aviser tilgjengelige. Thon Hotel Sandnes kan organisere både konferanser og andre selskap for deg. Det finnes også møterom og andre konferanselokaler, og restauranten på hotellet kan servere større selskap. En fordel med beliggenheten litt utenfor sentrum, er at det finnes godt med parkeringsmuligheter rundt hotellet.

Omtaler

Thon Hotel Sandnes har et gjennomsnitt på 3,0 på TripAdvisor, som er presis midt på det som er mulig mellom 1 og 5 poeng. Mange av omtalene går også ut på at hotellet er helt greit, men kanskje ikke noe mer enn det. Med et snitt på 3,0 så finnes det helt sikkert også en god del omtaler som er ned mot 1 eller 2, men gjennomgående er altså gjester helt greit fornøyde og ikke mer.

Det kan fremstå som at det er en forskjell på hvordan forretningsreisende og gjester på ferie vurderer hotellet. For de som kommer fra flyplassen på Sola er beliggenheten perfekt bare 12 km unna flyplassen. Kommer du med egen bil er det også veldig greit å finne fram, og de 100 gratis parkeringsplassene trekkes fram som noe positivt. De gjester som har vært på besøk i forbindelse med ferie er gjennomgående noe mindre fornøyde grunnet beliggenhet.

Tilbud og bonuspoeng

Thon Hotel Sandnes er selvfølgelig en del av Thon-kjeden, og det er medlemsprogrammet Thon Discovery som benyttes. Det er nesten alltid best å booke direkte med hotellet på nett, for da tilbyr Thon en egen pris (Thon Webdeal) som skal være det rimeligste alternativet. Thon Hotel Sandnes tilbyr også gunstige priser på langtidsleie av leiligheter, og dette kan helt sikkert være et godt alternativ for den som er på reise til Stavanger grunnet arbeid over en lang periode.

Oppsummering

Thon Hotel Sandnes fremstår som et helt greit hotell. Hvis beliggenhet i forhold til flyplassen eller gratis parkering er positivt, er hotellet et godt valg. Det er viktig å ikke forvente at sentrum er rett rundt hjørnet. Hotellet er heller ikke det mest moderne i området, men det kan være både positivt og negativt. Besøker du Sandnes-området for å få en flott naturopplevelse, får du i alle fall en svært god start rett utenfor døren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *