Velkommen til Hotel Sverre under Jæren sykkelritt!

Har du noen gang hørt om et resepsjonsfritt hotell? Vel, nå har du det. Hotel Sverre er nemlig et hotell helt uten resepsjon, noe som betyr at du kan sjekke både inn og ut ved hjelp av et helt automatisk system. Dette passer perfekt for deg som ønsker å spare tid, og som heller vil fokusere på et hotell med god beliggenhet og fantastisk frokost enn noe annet. Både booking og betaling foregår også på nett.

På Hotel Sverre får du virkelig en sømløs opplevelse, men om du er nysgjerrig på hvordan dette er mulig trenger du ikke lure lenger. Du mottar nemlig en kode på forhånd av oppholdet ditt, enten på e-post eller som melding på mobilen. Denne bruker du for å komme inn på både hotellet og rommet ditt, så du trenger ikke bekymre deg for at noen andre kan komme seg inn. Kun de du har delt din unike kode med får tilgang.

Rommene på Hotel Sverre

Hotel Sverre tilbyr 69 flotte rom i forskjellige størrelser og med unike detaljer. Her er det noe for alle, enten du deltar i Jæren sykkelritt med gutta eller er på familietur for å se på. Fra deres klassiske enkeltrom på 15 kvadratmeter, som er perfekt for en person som reiser alene, til den freshe suiten på 40 kvadratmeter med utsikt over byen. I sistnevnte finner du selvfølgelig både kaffemaskin og morgenkåper på rommet, for de som vil nyte litt ekstra luksus.

Men det er ikke bare suiten som har fasilitetene du ønsker deg på Hotel Sverre. Ikke bare har alle rommene telefon og flatskjerm-TV tilgjengelig, men de kommer også alle med gratis trådløst internett for boende gjester. Her trenger du med andre ord ikke betale noe ekstra for å få slappe av med favorittserien din. I tillegg er frokost inkludert i alle bookinger, noe som utgjør en stor forskjell når du er på tur.

Fasiliteter på Hotel Sverre

Det er som nevnt flotte fasiliteter inkludert i alle rommene hos Hotel Sverre, og den automatiske innsjekkingstjenesten starter fra 15:00. Tidligere innsjekk er selvfølgelig mulig ved forespørsel og tilgjengelighet. Utsjekk er normalt satt til 12:00, men her er det også mulig å få senere utsjekk ved forespørsel. Utsjekk til 14:00 koster 200 kroner, og vil du bli til 16:00 koster det 400 kroner. Ved utsjekk slutter simpelthen den unike koden din å virke, og du kan forlate rommet uten noe styr.

Dersom tidene for innsjekk og utsjekk ikke passer deg og dine reiseplaner har de også mulighet for oppbevaring av bagasje på hverdager. Dette gjør at du fint kan gå ut, og nyte severdighetene og aktivitetene under sykkelfestivalen uten å måtte drasse rundt på kofferten din. Utover dette tilbyr Hotel Sverre flotte konferansefasiliteter og fullt utstyrte møterom, dersom du eller ditt firma skulle ha behov for dette under oppholdet. Det er fullt mulig å holde halv- og heldagskonferanser her.

Området rundt hotellet

Hotel Sverre ligger sentralt til i hjertet av Sandnes, og dette er et flott byområde som bare venter på å bli oppdaget. Under Jæren sykkelfestival er det selvfølgelig mange aktiviteter å velge mellom, men det er mye å gjøre i området rundt hotellet andre dager i året også. Nærliggende restauranter byr på alt fra sushi, italiensk og thaimat, til ekte biff på restauranter som Big Horn Steakhouse. Alt bare en kort spasertur fra hotellet.

Om du besøker området med barn, finner du Vitenfabrikken bare en kort gåtur fra Hotel Sverre. Her kan både du og barna lære en ting eller to gjennom interaktive oppgaver og utstillinger. Hotellet ligger i gangavstand til vannet, og du finner stilige Sandnes Kulturhus like ved. Her er det både kino og scene, og det er lurt å sjekke ut programmet på nett før du tar turen. Det er med andre ord mye å gjøre på i området rundt hotellet.

En del av Kronen Hotels

Hotel Sverre er en del av Kronen Hotels, som er en samling med hoteller og restauranter i området rundt Stavanger og Sandnes. De fokuserer på høy kvalitet, eksepsjonell kundeservice og ekte, kortreiste opplevelser. Du kan altså trygt ha høye forventninger til ditt opphold på Hotel Sverre. Det er totalt 8 overnattingssteder i samlingen, og andre navn som kan nevnes er Kronen Gaard og Gamlaværket. Hotel Sverre er med andre ord bare et av flere flotte hotell de har i samlingen sin.

Kort oppsummert

Hotel Sverre er et moderne og flott hotell, midt i smørøyet i Sandnes. Hotellet tilbyr 69 rom, alle med fasiliteter som flatskjerm-TV og gratis trådløst internett. Det som er enda bedre er at rommene har frokost inkludert, og det setter virkelig prikken over i-en. Enten du skal delta i Jæren sykkelritt eller kun er tilskuer under festivalen, er Hotel Sverre et godt valg når det kommer til overnatting. Med en spennende resepsjonsfri løsning vil hotellet garantert fascinere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *